Narozeniny Roxy: v line-upu nechybí Everlast, Morcheeba a Andy C

Vydáno 11.10.2013 | autor: redakce

Po loňské týdenní oslavě dvacátých narozenin chystá pražský klub Roxy na konec října repete. Od 21. října se zde uskuteční akce Be Twenty One plná koncertů, tanečních akcí, výstav, divadel a performancí.

Narozeniny Roxy: v line-upu nechybí Everlast, Morcheeba a Andy C Narozeniny Roxy: v line-upu nechybí Everlast, Morcheeba a Andy C

morcheeba-SQMorcheebaeverlast-1Everlast

Týdenní festival odstartuje v Roxy 21. října řízná bass/dubstepová kapela Engine Earz se zpěvačkou Jennou G. Druhý den zatřese se základy klubu holandská trojice Dope D.O.D. Ve středu v rámci Soundz Czech nabídne klub program netradičně na 3 pódiích, kde vystoupí 14 tuzemských kapel. Čtvrtek bude patřit kapele Morcheeba, která přiveze i své čerstvé album Head Up High.

V pátek 25. října popřeje k narozeninám i DJ Andy C, sekundovat mu bude Culture Shock. O den později potěší milovníky rovnějších beatů Sébastien Legér a Funk D'Void. Jednoznačným vyvrcholením hudebního programu bude akustické vystoupení newyorského rappera a písničkáře, držitele Grammy Everlasta, který představí své nové album The Life Acoustic.

Narozeninová oslava Roxy se bude týkat i Experimentálního prostoru NoD, který v týdnu od 21. do 27. října nabídne mnoho vernisáží, divadelních představení, performancí i hudebních koncertů. "Podařilo se nám připravit vyvážený a nekonvenční festivalový program, kde si na své přijdou jak milovníci známých a časem prověřených zahraničních kapel, DJů a projektů, ale také návštěvníci, kteří hledají nová a neokoukaná jména na hudební i umělecké scéně. Takoví jsou podle nás návštěvníci ROXY a NoD a program festivalu je tedy dárkem pro ně," říká dramaturgyně festivalu Lenka Senová.

TZ, ape

zavřít