Na volbě Miss UK vystoupí kromě nejkrásnějších studentek také Midi Lidi a raper Marpo

Vydáno 14.10.2013 | autor: Petr Lenk

Již potřetí se hledá královna krásy Univerzity Karlovy pro nový akademický rok. Osm vybraných studentek bude mít možnost si vyzkoušet, jaké to je stát před profesionálními fotografy a kameramany a procházet se po přehlídkovém mole v modelech českých návrhářů. 

Na volbě Miss UK vystoupí kromě nejkrásnějších studentek také Midi Lidi a raper Marpo Na volbě Miss UK vystoupí kromě nejkrásnějších studentek také Midi Lidi a raper Marpo

miss



O tom, které studentce letos připadne titul a korunka Miss Univerzity Karlovy, rozhodne odborná porota v rámci finálového galavečera 29. listopadu 2013 v pražském klubu Roxy. O hudební program se na akci postará brněnská elektronická formace Midi Lidi. Dále pak raper Marpo, který nedávno vydal nové album Riot, za doprovodu MC Wohnouta a DJs.

Z castingu, který proběhne v pátek 25. října v prostorách pražského hotelu Andel's, vzejde osm finalistek. Čeká na ně měsíc plný zážitků a nových zkušeností. Vyzkouší si, mimo jiné, jaké je to spolupracovat s módními návrháři (letos pro finalistky vytváří speciální modely návrhářka Monika Vaverová), profesionálními fotografy a zasoutěží si o hodnotné ceny.

I pro letošní ročník byla zachována zvláštní kategorie Múza UK, kategorie vytvořená na míru pro Miss Univerzity Karlovy. Vítězkou kategorie Múza UK se stane ta finalistka, která v rámci krátkého článku na zadané téma prokáže největší kreativitu, originalitu a schopnost inspirovat druhé.

miss 2


Zájemkyně se mohou na casting přihlásit prostřednictvím stránek www.missuk.cz, případně přímo na e-mail registrace@missuk.cz.

Do e-mailu je třeba uvést své jméno, věk, studijní obor, míry a váhu a také přiložit tři fotografie: portrét, foto celé postavy a jednu navíc dle vlastního výběru. Přihlásit se lze nejpozději do 23.10. do 18 hodin.

Výherkyně čtyř kategorií se mohou těšit na hodnotné ceny: iPad od společnosti Qstore, poukaz na oblečení značky Replay, seskok padákem do společnosti Skyservis, vlasovou kosmetiku od společnosti Matrix, vstupenky do posilovny Pure Jatomi, společnost Coty věnuje pro vítězky dárkové balíčky dekorativní kosmetiky Astor.

TZ

zavřít