Umakart v pražské Arše spojí Tata Bojs, ILLE, Never Sol i Kittchena

Vydáno 15.10.2013 | autor: redakce

Umakart Family; tak se jmenuje akce v pražském divadle Archa, která 16. října představí na jednom pódiu Umakart, Tata Bojs, Lesní zvěř, ILLE, Never Sol a Kittchena.

Umakart v pražské Arše spojí Tata Bojs, ILLE, Never Sol i Kittchena Umakart v pražské Arše spojí Tata Bojs, ILLE, Never Sol i Kittchena

umacart

Je nasnadě, že hlavními hvězdami budou 16. října Umakart. Ti navíc právě vydávají novým obalem opatřenou limitovanou edici vinylu svého loňského alba Vlci u dveří, která bude poprvé exkluzivně v prodeji právě na koncertě v Arše. Středeční večer však nebude jen o Jaromírovi99, Honzovi Muchowovi, Jurovi Hradilovi a Dušanovi a Tomášovi Neuwerthových.

Kromě hudebně i lidsky spřízněných ILLE a Never Sol, které před pár týdny debutovaly alby Ve tvý skříni, resp. Under Quiet, jež vznikla v produkci členů Umakartu Dušana Neuwertha (ILLE) a Jana P. Muchowa (Never Sol), se mohou návštěvníci koncertu těšit také na celý zástup dalších význačných osobností tuzemské hudební scény.

Každý člen Umakart si totiž během koncertu pozve na pódium hosta ze své domácí kapely, který si střihne společně s Umakartem jednu píseň. Mimo jiné se tak dozvíme, jak to Umakartu šlape s Milanem Caisem a Mardošou z Tata Bojs, Milošem Rejskem z Lesní zvěře nebo maskovaným kuchařem tvořícím pod pseudonymem Kittchen.

TZ, ape

zavřít