Mighty Sounds: První jména

Vydáno 02.02.2007 | autor: redakce

Pro všechny nedočkavé příznivce ska, punku, hardcoru, reggae, rock n´rollu a dalších alternativních stylů je tu první ochutnávka z line-upu MIGHTY SOUNDS 2007.

Mighty Sounds: První jména Mighty Sounds: První jména

Stejně jako minulý rok bude produkce odkrývat zúčastněné interprety postupně, v souvislosti s tím, jak budou smluvně potvrzeni. V první várce je zveřejněno sedm kapel, které snad ujistí všechny příznivce festivalu, že se s přípravami na třetí Mighty Sounds nezahálí. Letošní MS se bude znovu konat v jihočeském Olší u Tábora, tentokrát v termínu 13.-15. července.



Na dvou živých, dvou DJs scénách a v divadelním stanu se představí zhruba 120 interpetů ze žánrů, které na jiných festivalech tolik prostoru nedostávají. Zahraniční hvězdy: Skalariak (ESP) Španělské kombo mixující ska, punk, reggae a latino snad není třeba představovat. Kapela kolem bratří Skalariů má velmi početnou fanouškovskou základnu i u nás. Před třemi lety vyprodali pražské Futurum a pak ve tři ráno rozpumpovali dav na festivalu v Trutnově.



The Slackers (USA)
Po New York Ska Jazz Ensemble a the Toasters poslední zástupce "svaté" new yorské ska trojice jenž ještě na Mighty Sounds nevystoupil. Prvotřídní rocksteady v čele s frontmanem a klávesistou Vicem Ruggierem.

Mad Sin (GER)
Legenda punkové a rockabilly scény, jenž oslaví tento rok neuvěřitelné dvacáté výročí existence, je proslulá zvláště svou frenetickou a zběsilou live show. Hororová image dotažená do posledního detailu a hlavně energický, punkem hodně nasáklý rock`n´roll s kontrabasem v hlavní roli.

Československé hvězdy:
Polemic (SK) , Tleskač (CZ) , Prague Ska Conspiracy (CZ) a mnoho dalších.
zavřít