Narozeniny Chapeau Rouge: Sto zvířat, DJane Lucca a vstup zdarma

Vydáno 22.10.2013 | autor: redakce

Chapeau Rouge, třípatrový klub v historickém centru Prahy, slaví 24. října své 94. narozeniny. K oslavám se na místě připojí Sto zvířat, duo Kay a Tvzex nebo DJane Lucca.

Narozeniny Chapeau Rouge: Sto zvířat, DJane Lucca a vstup zdarma Narozeniny Chapeau Rouge: Sto zvířat, DJane Lucca a vstup zdarma

sto zvirat 2012 promo-m  kopieSto zvířat

Na oslavě s podtitulem Prague Safari zahraje oblíbená česká ska formace Sto zvířat. Kapela letos oslavila už 23. výročí své existence a za tuto dobu stihla odehrát více než patnáct stovek koncertů nejen v České republice. Těšit se na ně můžete v -2. patře klubu společně s DJským duem Kay & Tvzex (Sunshine), které je dobře známé z pravidelných akcí Bounce!Bounce.

V -1. patře klubu nebude chybět ani hvězda české elektronické scény DJane Lucca. Ačkoliv datuje začátek profesionální kariéry do roku 2002, na scéně se pohybuje už od roku 1999, vydala deset CD a svojí tvorbou přispěla na více než sedm kompilací.

Na narozeninové párty se dále objeví: Fanfare Oranzada, Al Vellia (USA), DŽEJÁR, DADA, Schwa, Bass Drop, Mersi, Dan Cooley, Subgate, Rob Smile, Kuba Kubíček a Jakobeen. Startuje se v 20:00 a vstup je tradičně zdarma.

TZ, ape

zavřít