VIDEO: Jeden den v manželství s Klárou Vytiskovou

Vydáno 17.10.2013 | autor: redakce

Ve vaně, v posteli, u snídaně, na zkoušce s kapelou nebo v autě. Všude tam chtěla zpěvačka Klára Vytisková zachytit, jak je skvělé být s někým, koho člověk miluje. Výsledkem je videoklip k písni Survival, který předznamenává její sólový debut, jenž pod názvem KLARA vyjde na přelomu roku.

VIDEO: Jeden den v manželství s Klárou Vytiskovou VIDEO: Jeden den v manželství s Klárou Vytiskovou

KLARA. - Survival foto Julie Hrnčířová 5Klára Vytisková a Roman Vícha

Hlavními postavami aktuálního videa, jsou Klára a její manžel, bubeník Roman Vícha. Právě k nim domů se na několik dnů nastěhoval filmový štáb, aby manželský pár natáčel od rána do večera. "Písnička, stejně jako klip je o intenzivním vztahu. Když jsem se s Romanem seznámila, byla jsem tak šťastná, že jsem přestala mít potřebu skládat nové věci. Teď ale náš vztah dostal nový rozměr, který mne inspiruje. A to všechno jsem chtěla do videa i písně dát," popisuje KLARA.

Zpěvačka dodává, že nahrávání jejího alba neznamená konec domovské kapely. Toxique jsou stále fungující skupina, ovšem Klára měla potřebu udělat něco za sebe, něco osobního, co jí ukáže v přirozenějším světle. Zajímavostí projektu KLARA. je také dívčí kapela, která ji bude na koncertech od příštího roku doprovázet.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít