Pink u vás v obýváku: zpěvačka vydá záznam svého úspěšného turné

Vydáno 22.10.2013 | autor: redakce

V rámci svého posledního turné The Truth About Love, v jehož rámci se zastavila i v Praze, absolvovala Pink přes 140 koncertů. Záznam jednoho z nich - vyprodané show v australském Melbourne - vyjde koncem listopadu na DVD.

Pink u vás v obýváku: zpěvačka vydá záznam svého úspěšného turné Pink u vás v obýváku: zpěvačka vydá záznam svého úspěšného turné

pink-rod-laver-620x349Pink na jednom z melbournských koncertů

Hodinu a padesát minut trvající záznam byl pořízen v průběhu australské části turné, konkrétně v Melbourne, kde se Pink podařilo zlomit světový rekord v počtu vystoupení na jednom místě v rámci jednoho turné. V Melbourne odzpívala 18 koncertů v řadě pro téměř 250 tisíc fanoušků.

Během koncertu zazněly hity ze všech sedmi řadových alb, včetně megahitů Blow Me (One Last Kiss), F***in' Perfect, Try, Raise Your Glass, So What i aktuálního světového hitu Just Give Me A Reason. The Truth About Love Tour: Live From Melbourne nabídne také akrobatické kousky, kterými je Pink proslulá a na DVD nebude chybět ani bonus ve formě záběrů ze zákulisí a zkoušek.

The Truth About Love Tour: Live From Melbourne tracklisting: Raise Your Glass, Walk Of Shame, Just Like A Pill, U + UR Hand, Leave Me Alone (I'm Lonely), Try,  Wicked Game, Just Give Me A Reason, Trouble, Are We All We Are, How Come You're Not Here, Sober, Chaos & Piss (Interlude), The Great Escape, Who Knew, Time After Time, F**kin' Perfect, Can't Take Me Home Medley, Slut Like You, Blow Me (One Last Kiss), So What

TZ, ape 

zavřít