Klubová noc Spotlight přivítá aktuální jména britské scény

Vydáno 24.10.2013 | autor: redakce

Pražský kulturní prostor Roxy/NoD bude 9. listopadu hostit klubovou noc Spotlight. Ta se v letošním roce soustředí na novinky britské scény. Během večera vystoupí zpěvačka Andreya Triana, manchesterské trio Go Go Penguin nebo mladý jazzový talent Ian Mikyska.

 

Klubová noc Spotlight přivítá aktuální jména britské scény Klubová noc Spotlight přivítá aktuální jména britské scény

Andreya Triana1 Andrew MacphersonAndreya Triana

Hlavní hvězda večera Andreya Triana byla zpočátku známá jen díky spolupráci s jazzovým beat-masterem Bonobo a experimentálním producentem Flying Lotusem. Jako sólová umělkyně se Triana profiluje od roku 2010. Tehdy podepsala smlouvu s prestižním labelem Ninja Tune a vydala debutovou desku Lost Where I Belong. Od té doby koncertuje po USA i Evropě, v roce 2011 se ukázala také v pražském Paláci Akropolis.

Vyhrajte vstupy na klubovou noc Spotlight!

Mezi dalšími vystupujícími nebudou chybět domácí Beats.PM DJs (Vidras, Drumax a dMIT.RY) nebo DJ Radia 1 Josef Sedloň. Program se bude od 19.30 odehrávat tradičně na třech scénách a zaplní hlavní prostory Roxy i NoD sídlící o patro výše.

Akce je již zavedenou afterparty multižánrového festivalu Struny podzimu. Představuje jakýsi minifestival talentů pro ty, kteří chtějí být na dotek budoucím hvězdám i klubajícím se stylům. Hudební program klubové noci jako vždy doplní setkání tváří v tvář s hvězdami večera čili Q & A, které umožňují nahlédnout do "kuchyně" jednotlivých umělců.

TZ, ape

zavřít