Yellowcard vezou do Prahy akustický set

Vydáno 04.11.2013 | autor: redakce

Yellowcard si letos připomněli 10. výročí od přelomového alba Ocean Avenue. Při té příležitosti vydali nahrávku v akustické verzi a vyrazili na tour, v jehož rámci zahrají 7. listopadu v pražské Roxy celé album unplugged.

 

Yellowcard vezou do Prahy akustický set Yellowcard vezou do Prahy akustický set

yellowcardpromophoto2013Yellowcard se v České republice ukáží potřetí

"22. červenec 2003, kdy vyšlo album Ocean Avenue, navždy změnil naše životy," vyznává se kapela ve společném prohlášení. "Nevěděli jsme, co se z Ocean Avenue stane, ale je to důležitá kapitola našeho příběhu, která nemůže být nikdy zapomenuta, a když přišlo na to, že letos budeme slavit desáté výročí od vydání, bylo od začátku jasné, že chceme udělat víc než jen obyčejné tour," říkají k akustické nahrávce Yellowcard.

Půjde o třetí zastávku amerických pop-punkerů v České republice. Loni vystoupili na trutnovském festivalu a rok předtím v pražském Lucerna Music Baru. Aktuální sestavu tvoří Ryan Key (vokály, kytara), Sean Mackin (housle), Longineu "LP" Parsons (bicí), Ryan Mendez (kytara) a Josh Portman (basa). Yellowcard dosud vydali osm řadových alb, zatím poslední deskou je loňský počin Southern Air.

Vstupenky na koncert, na němž vedle akusticky prezentované Ocean Avenue zazní - už klasicky elektricky - i největší vypalovačky z ostatních alb, jsou k dostání od 400 Kč. Jako hosté se v Roxy objeví švédští Like Torches.

TZ, ape

 

zavřít