Prago Union pokřtí Vážnou hudbu a rozdají Odložené Chlebíčky

Vydáno 11.11.2013 | autor: redakce

Prago Union pokřtí 14. listopadu svou čtvrtou studiovou desku Vážná hudba. V pražském Lucerna Music Baru odpálí téměř dvouhodinový koncert a pro majitele zmíněného alba chystají malý dárek.

Prago Union pokřtí Vážnou hudbu a rozdají Odložené Chlebíčky Prago Union pokřtí Vážnou hudbu a rozdají Odložené Chlebíčky

prago union full

Vystoupení proběhne ve střídmějším duchu, než je to u téhle party zvykem. "Nebudem rozptylovat. Nebudem odvádět pozornost. Nebudem nafukovat. Nebudem plýtvat hosty. Od všech spešl projektů, spoluprací, hostovaček a dalšího fanfarónství to vrátíme pěkně na dřeň," říkají k chystenému křtu Prago Union.

Každý návštěvník, který si na koncert přinese originální nosič alba Vážná hudba, nebo si jej pořídí přímo na místě, však dostane dárek v podobě kompaktního disku Odložené Chlebíčky se skladbami z Katova šuplíku.

Odložené chlebíčky je pokračování kompilace nevydaných či jiných na albech se nevyskytujících skladeb - Metronom, kterou si pro své fanoušky kapela připravila v Lucerna Music Baru už před 3 lety. Podobně tomu bylo i o rok později s nahrávkou V Barvách Instrumental. Oba tyto promo disky vyšly ve striktně omezeném a vlastním nákladu, který byl v drtivé většině rozdán návštěvníkům koncertu.

TZ, ape

zavřít