Leningrad Cowboys v Roxy

Vydáno 07.02.2007 | autor: redakce

Již příští týden v úterý 13. února vystoupí v pražském klubu Roxy finská kultovní kapela Leningrad Cowboys. Ta proslula díky svému nezaměnitelnému zjevu a recesistické show.

Leningrad Cowboys v Roxy Leningrad Cowboys v Roxy

Vyčesané vlasy, pestré kostýmy a špičaté boty ve spojení s původními skladbami a coververzemi rockových písní mají jediný cíl – bavit publikum. Poprvé v Česku kapela představí naživo materiál ze zatím poslední desky Zombie´s Paradise, kde se nacházejí předělávky takových skladeb jako You’re My Heart, You’re My Soul od Modern Talking, Goldfinger z Jamese Bonda či Perfect Day od Lou Reeda.



Zároveň Leningrad Cowboys chystají pro Prahu něco navíc: „Prahu máme moc rádi, takže určitě náš koncert nějak ozvláštníme. Co přesně to bude, ještě nejsme schopni říci. Musíte se prostě přijít podívat,“ tvrdí členové kapely.




Předskokanem je kapela Tleskač, která také připravuje překvapení. O co půjde, se dozví až diváci v Roxy, kterým Tleskač vzkazuje: „J. K. Tyl, autor české hymny, má divadlo a věčné lože v Plzni. Nikoliv v Leningradu!!!“

www.leningradcowboys.fi
zavřít