J.A.R. oslaví svátek studenstva tradičním koncertem v Lucerně

Vydáno 16.11.2013 | autor: redakce

Sedmnáctý listopad nabízí již po čtyřiadvacáté hned dva důvody k oslavám - výročí sametové revoluce a narozeniny J.A.R. Jinak tomu nebude ani letos, a tak se velkým sálem Lucerny opět rozezvučí dvouhodinový nášup pod taktovkou Jednotky Akademického Rapu.

J.A.R. oslaví svátek studenstva tradičním koncertem v Lucerně J.A.R. oslaví svátek studenstva tradičním koncertem v Lucerně

img 3211Dan Bárta na loňském koncertě J.A.R. v Lucerně


Nadužívaná slova "tradiční" a "legendární" si zaslouží nosit jen málokterý koncert. Po právu se jimi však může pyšnit podzimní Lucerna s J.A.R. Kapela mívá ve velkém sále plno bez ohledu na to, zda mají venku novou desku, či jsou zrovna v mezidobí útlumu.

Neměnící se desetičlenná sestava nastoupí opět na hrotu se čtveřicí ve složení Roman Holý, Michael V., Oto Klempíř a Dan Bárta, jež bude opět připravena předat tolik energie, kolik bude publikum pro vydýchání Lucerny potřebovat.

Koncert bude předvojem oslav 25 let na scéně, které vypuknou příští rok. Zároveň kapela pomalu připravuje materiál na novou desku - také jí bychom se mohli dočkat už v roce 2014. Dosud poslední albovým počinem J.A.R. jsou dva roky stará Dlouhohrající děcka.

TZ, ape, foto: Veronika Matějková

zavřít