Mystic Lounge každou středu v pražském klubu Radost FX

Vydáno 18.11.2013 | autor: Petr Lenk

Každou středu probíhá v Radosti FX na Bělehradské 120 v pražských Vinohradech klubový večer s názvem Mystic Lounge. Hudební režii mají na starost DJ Tony M (Makedonie) a Tea Jay Ivo, kterým není nikdo jiný než známý hudebník a manažer Ivo Pospíšil.

Mystic Lounge každou středu v pražském klubu Radost FX Mystic Lounge každou středu v pražském klubu Radost FX

mistic foto 1DJ Tony M  mistic foto 2Tea Jay Ivo Pospíšil

DJ Tony M, původem ze slunné Makedonie, začínal svou kariéru jako DJ v jednom z tamních rádií. Příchodem do srbského Bělehradu se mu otevírají dveře, začíná se proslavovat jako warm up DJ před velkými koncerty a stává se žádaným i na soukromých akcích a parties.



mysticviz 1Když se Tony před 12 lety přestěhoval do Prahy, kde žije dodnes, začal se djingu a hudbě vůbec věnovat ještě intenzivněji. Nejčastěji hrál v podnicích jako jsou Radost FX nebo Sasazu. V prvně zmiňovaném je jedním ze zakladatelů pravidelných středečních večerů Mystic Lounge s podtitulem „The night were the truth lie...". Jeho hudební styl obsahuje electro swing, nu jazz, soulfull house i funky.

 

 

 

mystc viz 2Tea Jay Ivo Pospíšil je známým českým muzikantem, manažerem, obchodníkem i hudebním nadšencem. Jeho jméno bylo dlouhá léta spojeno s legendární undergroundovou kapelou Garáž, kterou spoluzakládal už v roce 1980, nebo s česko-americkým rockerem Ivanem Kralem. Více se o jeho djských aktivitách dočtěte na www.teajayivo.cz/teajayivo

Tak nezapomeňte, Mystic Lounge vždy ve středu od 20 hodin v Radost FX Lounge.



 

 

 TZ

 

zavřít