Tata Bojs předčasně oslaví Vánoce v pražské Roxy

Vydáno 19.11.2013 | autor: redakce

Po letním turné, na němž oslavili 25. narozeniny, se Tata Bojs vrátili zpět do klubů. Jednou ze zastávek, kde představí své první best of Hity a city, bude 11. prosince pražská Roxy.

 

Tata Bojs předčasně oslaví Vánoce v pražské Roxy Tata Bojs předčasně oslaví Vánoce v pražské Roxy

tata-bojs 090

Jak je u Tata Bojs zvykem, každý jejich koncert je něčím odlišný a jinak tomu nebude ani v případě vánočního mejdanu v Roxy. "Neměli jsme tolik času měnit po turné obsah projekcí, ale forma jejich prezentace bude zcela odlišná. Horizontální instalace nahradí vertikální. Vzhledem k tomu jak nízkej strop je v Roxy to bude cesta značně dobrodružná," říká k tomu s úsměvem autor scény, bubeník a zpěvák Milan Cais.

Výběr Hity a city, který kapela uvedla speciální, "recyklovanou" verzí písně Pěšáci, mapuje vývoj Tata Bojs od prvních záznamů z počátku devadesátých let minulého století až do současnosti. Zastoupeno je každé album, včetně prvních nahrávek z MC debutu Šagali šagáli (1991), Josef Lada EP (1995) i Ukončete nás...! (1997) a následného koncertního akustického alba Nekonečná stanice (1998).

Další alba jsou již fanouškům dobře známá: Futuretro (2000), Biorytmy (2002), Nanoalbum (2004), Kluci kde ste? (2007), Smetana (2008) a poslední Ležatá osmička (2011) mají na svém kontě řadu výročních cen, bezpočet nominací na významné domácí hudební ceny a navíc jsou Tata Bojs držitelé celkem deseti Andělů.

Akce s názvem HITY / CITY / LIVE začíná v 19:00. Vstupenky jsou k dispozici od 250 Kč.

TZ, ape

zavřít