Legendární Shake opět v Roxy

Vydáno 09.02.2007 | autor: redakce

Shake je zpátky! Pokud si chcete připomenout atmosféu na mejdanech o několik let zpátky, máte možnost 10. 2, kdy se vrací nejstarší klubová noc pod sluncem zpátky do klubu Roxy.

Legendární Shake opět v Roxy Legendární Shake opět v Roxy

Koncept párty Shake vznikl v roce 1996, kdy se zakladatelé agentury Roxydust rozhodli inspirovat atmosférou parties v holandském klubu Roxy a začali Čechům servírovat lahodný míchaný nápoj složený z výtečné atmosféry, hudby a Curtisových uměleckých vystoupení. DJ Loutka se stal symbolem této noci, DJ Tráva během ní odehrál svůj první house set a nelze zapomenout ani na vystoupení spousty světoznámých DJs jako např. Joost Van Bellen, 100% Isis, Geert, Dimitri, Marcello, Hipp-e & Halo, Matthew 'Bushwacka!' B., Brian S a mnoha dalších.



Nyní se Shake vrací a nezůstává stát na původním místě. A kdo že zahraje? Oslavující členové Roxydust Praha DJ Tráva a DJ Mucho. Jako hosté byli přizváni DJs Tvyks a Vectif za populární klubovou noc Plastique, a proto bude nápoj tentokrát ještě více kořeněný, ještě lépe namíchaný. Kdo zažil, ví…


www.roxy.cz
zavřít