The Chancers si zopakují oslavu patnáctin

Vydáno 02.12.2013 | autor: redakce

Koncem léta si The Chancers pronajali parník, pozvali na něj své fanoušky a společně oslavili patnácté výročí kapely. Podobný mejdan, tentokrát na pevné palubě pražského Rock Café, se uskuteční 7. prosince v rámci akce Skanking Praha.

 

The Chancers si zopakují oslavu patnáctin The Chancers si zopakují oslavu patnáctin

Chancers monkey man

"V září jsme sice dělali narozeninový mejdan na parníku, ale tam bylo jednak vyprodáno a za druhé slavit jen jeden večer, to není v našem stylu," říká kapela, která za pořádáním festivalu Skanking Praha stojí. Na akci k sobě tentokrát přizvali Discoballs a sestavu Kšandy Industry.

Aby bylo jasné, o co na jejich koncertech jde, vypouštějí zároveň klip, který zachycuje atmosféru zmíněného narozeninového mejdanu na parníku. Režie se ujal Matěj Pichler a samotné video doprovází písnička (One of the) Oldschool z jejich zatím posledního alba Age of Rudeness. Na video se můžete podívat pod článkem.

The Chancers v současnosti dokončují práci na své první soulové písničce nazvané Rudeboy Soul, která společně s posledním uveřejněným singlem Sex & Drugs & Rock'n'roll vyjde po Novém roce na sedmipalcovém vinylu.

ape, TZ

zavřít