Skutečná liga jde do finále

Vydáno 02.12.2013 | autor: Petr Lenk

Skutečná liga je unikátní soutěž amatérských hudebních skupin se stovkou živě odehraných koncertů a devítiletou tradicí. Hraje se vždy živě před publikem a porotou, soutěž probíhá každoročně téměř po celý rok. 

Skutečná liga jde do finále Skutečná liga jde do finále

skutecna ligaSkutečná liga

 Z každého koncertu jsou pořízeny záznamy, které jsou prezentovány na stránkách soutěže, na stránkách soutěžících, na YouTube apod. Za dobu soutěže se přihlásilo přes 2600 skupin a proběhlo více než 2000 koncertů po celé ČR. V porotě soutěže zasedají tradičně odborníci a známé osobnosti nejen z hudebního průmyslu.

A právě již devátý ročník vyvrcholí finálovým koncertem a vyhlášením cen, 7. prosince, v klubu Nová Chmelnice od 14:30 hod. Vstup je zdarma.

V rámci dne odehrají svůj koncert tyto finálové kapely:
1. Disconnexion, Třebíč, 2. Caktus showband, Praha, 3. MARRY B, Jirkov, 4. Reservoar Dogz, Brno, 5. Fried Ace, Brno, 6. Landfil, Zelenec

Už nyní má ale soutěž dva vítěze jisté. V kategorii návštěvníků serveru spojujícího třídění odpadu a hudbu, samosebou.cz, vyhrála brněnská kapela Wolfarian. V kategorii Junior se díky největšímu
počtu bodů poroty na prvním místě umístila další brněnská parta, Reservoar Dogz, která  bude navíc bojovat o vítězství ještě dalších kategoriích.

koblizci skutecna ligaKoblížci

V průběhu večera akusticky vystoupí kapela Koblížci. Zatím ještě držitelé Slavíka v kategorii Objev roku 2012 momentálně koncertuje jako host akustického turné Wohnoutů a předvede své songy v jiných aranžích i na Chmelnici. Pro vítěze je připraveno mnoho zajímavých cen, které prakticky pomůžou kapelám v dalším rozvoji. Ve hře je například aparatura, možnost natočit CD a další.

O vítězích se rozhodne až na místě, takže o emoce nebude nouze. Přijďte mladé talenty podpořit i vy!

www.skutecnaliga.cz

TZ 

zavřít