Pop-punková divočina v Praze: vracejí se All Time Low

Vydáno 04.12.2013 | autor: redakce

Vloni na podzim vyprodali All Time Low Palác Akropolis a slíbili, že se do Prahy brzy vrátí. Fanoušky nenechali čekat dlouho: další koncert amerických pop-punkerů se uskuteční 26. února v pražském klubu Roxy.

Pop-punková divočina v Praze: vracejí se All Time Low Pop-punková divočina v Praze: vracejí se All Time Low

all time low 2013 01

Čtveřice se v Praze zastaví v rámci svého turné A Love Like War: European Tour. Stejnojmenná skladba A Love Like War je jednou z nových písní rozšířené edice loňského alba Don't Panic, které znovu vyšlo letos v září pod názvem Don't Panic: It's Longer Now!. Kromě původního materiálu a čtveřice nových písní obsahuje čtyři akustické remixy.

All Time Low vznikli v roce 2003, kdy všichni členové byli ještě školou povinní a zkoušeli hrát hity svých oblíbenců Blink-182 nebo Green Day. V roce 2004 vydali své první EP, které o rok později následovalo debutové album The Party Scene. To už měli podepsanou smlouvu s labelem Hopeless, u něhož vydávají dodnes.

Čtveřice Alex Gaskarth, Jack Barakat, Rian Dawson, Zack Merrick nahráli dohromady pět alb a během své existence absolvovali společné koncerty s Angels & Airwaves nebo Green Day.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici od 570 Kč.

TZ, ape

zavřít