Metalové hody v Praze: Megadeth, Rob Zombie, Avenged Sevenfold

Vydáno 06.12.2013 | autor: redakce

Festival Aerodrome, jenž před pár dny ohlásil prvního headlinera, Metalliku, se v Praze uskuteční hned dvakrát. První z obou akcí proběhne 17. června, lineupu budou vévodit Megadeth, Rob Zombie a Avenged Sevenfold.

Metalové hody v Praze: Megadeth, Rob Zombie, Avenged Sevenfold Metalové hody v Praze: Megadeth, Rob Zombie, Avenged Sevenfold

Megadeth2013Megadeth se do Prahy vrátí po třech letech

Všechny tři party letos vydaly nová alba. Fanoušci tak kromě kromě osvědčených metalových pecek uslyší poprvé naživo čerstvý materiál. Megadeth pod vedením principála Davea Mustaina představí v pořadí už čtrnáctou řadovou desku Super Collider, bouřlivák Rob Zombie se pochlubí albem Venomous Rat Regeneration Vendor a Avenged Sevenfold přivezou opus Hail to the King.

Červnová akce se stejně jako ta červencová uskuteční na holešovickém Výstavišti (Incheba Open Air), tedy na stejném místě jako loňský rok. Brány areálu se v obou případech otevřou v 15 hodin.

Vstupenky jsou k dispozici za 990 Kč k běžnému stání a za 1390 Kč k stání u pódia. Návštěvníci si mohou vstupenky zakoupit na každý festival zvlášt nebo využít zvýhodněné cenové nabídky za lístky na oba festivaly. Tzv. kombinované vstupné je k dispozici výhradně v síti Eventim. {vypnoutlink:Air}

TZ, ape

 


 

megadeth 2013 top

 

zavřít