VIDEO: 100°C jsou na kordy s kyborgem

Vydáno 14.12.2013 | autor: redakce

Oficiální uvedení čtvrtého studiového alba ohlásila na začátek příštího roku trash-popová sestava 100°C. O tom, že to skupina s novou nahrávkou myslí vážně, svědčí i její nejnovější videoklip k písni Eye For an Eye.

VIDEO: 100°C jsou na kordy s kyborgem VIDEO: 100°C jsou na kordy s kyborgem

100 eyeforaneye

Režie videa k Eye For an Eye se ujal art director audiovizuálního studia Manaworld a současně i baskytarista 100°C Ondřej Urbanec, který v minulosti natáčel klipy Support Lesbiens, Tata Bojs, Charlie Straight, rapperovi Rytmusovi či zpěvačce Tonye Graves. Filmový štáb při práci na klipu využil možností kamery použité při natáčení filmů Sherlock Holmes nebo Hobit. V hlavní roli se představila dcera Jitky Asterové Anna Linhartová (19), která se dostala do povědomí veřejnosti díky roli ve filmu Nevinnost režiséra Jana Hřebejka.

Šestice muzikantů z Mariánských Lázní o sobě dala výrazněji vědět před deseti lety, kdy prorazila v talentové soutěži Coca Cola Popstar. Dosud mají na kontě tři alba, to poslední, Brant Rock, vyšlo před pěti lety. Slibovaná novinka 100°C by se měla objevit už v lednu.

TZ, dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít