VIDEO: S Polemic si zazpívali Ruppert, Dusilová, Habera i Predná

Vydáno 20.12.2013 | autor: redakce

Polemic si do svého nejnovějšího videoklipu pozvali hned čtyři hosty české a slovenské scény. Singl Moře z letošní nahrávky Hey! Ba-Ba-Re-Bop obohatili svými hlasy Lenka Dusilová, Zdenka Predná, Matěj Ruppert a Pavol Habera.

VIDEO: S Polemic si zazpívali Ruppert, Dusilová, Habera i Predná VIDEO: S Polemic si zazpívali Ruppert, Dusilová, Habera i Predná

Polemic---More.mp4.Still006

Proč si Polemic vybrali do nejnovější skladby právě tyto zmíněné umělce? "Všichni jsou mistry svého hlasu a respektujeme je za jejich tvorbu i kvalitu. Chtěli jsme mít písničku pohlavně vyváženou - proto 2 dámy a 2 pánové," vysvětluje s úsměvem netradiční kombinaci hostů autor textu Peter Petko Opet.

Výrobu videoklipu ke klidné až melancholické skladbě svěřili Polemic režisérovi jménem Anakin Fox, pro kterého znamenalo Moře debutovou spolupráci s kapelou. Jak členové prozrazují, mladý režisér je překvapil myšlenkově jednoduchým, ale produkčně náročným námětem.

Anakin Fox cestoval po Rakousku, Slovensku i Česku, aby zde natočil sérii nekonečných časosběrných záběrů. Ty následně prostříhal s podobiznami zpívající kapely. "Nechtěl jsem k pohodové a originální písničce vytvořit méně pohodový a méně originální klip," dodává Anakin Fox, který má na kontě videoklipy pro Roberta Buriana, Ega, Igora Kmeťa ml., kapelu Wohnout a další.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít