Kam letos na Silvestra?

Vydáno 21.12.2013 | autor: redakce

Už víte, jak strávíte letošní Silvestr? Pokud se nechystáte na lyže, na venkov nebo nechystáte párty u sebe v obýváku, nabízí iREPORT několik klubových tipů, kam poslední den v roce vyrazit.

Kam letos na Silvestra? Kam letos na Silvestra?

radostFXRADOST FX, PRAHA

kdo, co: V klubu spojí své síly domácí DJs Kwe, Noir a Koogee a mezinárodně respektovaný resident nejstaršího klubového večera v České republice Soultrain Weekender DJ a MC Rico. Line-up doplní náš houseový DJ Raq Edison a vizuální kouzelník VJ Martin. Zlatým hřebem bude vystoupení britské zpěvačky Elizabeth Troy, známá např. svými hity s MJ Colem. Začátek v 21:00.

za kolik: 980 Kč

 

rockcafé-Mandrakemonsters nROCK CAFÉ, PRAHA

kdo, co: The Radio$tars, Mandrake's Monsters (NL), Prague Conspiracy, Bitch & Chips, DJ Efka / Retro Party, DJ Czech Mike / Rockotéka. Otevřeno od 19:00.

za kolik: 150 Kč v předprodeji, 199 Kč na místě

 

 

lmbLUCERNA MUSIC BAR, PRAHA

kdo, co: Speciální silvestrovská video party Jirky Neumanna s největšími hity 80. a 90. let. Během noci tedy zazní šlágry od osmdesátkových a devadesátkových hvězd jako Michael Jackson, Backstreet Boys, Roxette, Bon Jovi nebo Fun Factory. Začátek v 21:00.

za kolik: 450 Kč v předprodeji,  550 Kč na místě

 


retroRETRO MUSIC HALL, PRAHA

kdo, co: Ve čtrnáctihodinovém setu představí DJs: Frank Lucas, Mejsi, Lafayette, Jayyare, Roberto Chochola, Brian, Milan Bílek, Michael C, Bon Finix, Richard Reynolds a Shorty. Začátek v 21:00.

za kolik: 390 Kč v předprodeji (v ceně bude malé šampaňské), 450 Kč na místě. Afterparty, která začíná v pět ráno, bude se vstupem 150 Kč.

 


RoxyROXY, PRAHA

kdo, co: Na hlavním pódiu se představí residenti klubu Biodan, Manio, Fatty M a Chris Sadler, který odehraje speciální novoroční čtyhodinový set. Druhá stage bude patřit r'n'b a hip hopu v rukách Djane Lumichelle a Djů Maztah a Australan. Třetí stage ovládne prostory NoD v prvním patře a během noci vystoupí Tomics, Roman Rosi a Tibi. Začátek ve 20:00.

za kolik: od 390 Kč

 

 palacakropolis nPALÁC AKROPOLIS, PRAHA

kdo, co: Večerem provedou House of Samba (special live drum show by Miloš Vacík & Tam Tam Batacuda drummers feat DJ Mr. Funky Machine), Bazooka Joe, Cut Dem, Lukáš Frohlich, Ondra Látal a Radek Dee Lasička. O divadelní bar se postará partička CzechFunk: Cabaret Manana (Orisha & Pocoloco), Goldstar, Cashmeer & Skywalker, Scarface. Začátek v 20:30.

za kolik: 150 Kč, holky do půlnoci zdarma

 

sasazuSASAZU, PRAHA

kdo, co: V tomto holešovickém podniku se představí známí tuzemští DJs Lumiere, Pavel Bidlo, John Cutler, Lafayette, Fatty M, VJ Quark, Astral d:vision a další.

za kolik: 499 Kč v předprodeji (limitovaný počet 200 ks), VIP od 1299 Kč

 

 

stormSTORM, PRAHA

kdo, co: Hlavně lámaným beatů bude patřit silvestrovská noc v žižkovském Stormu (dříve Matrix), hrát budou B-Complex, Akira, Suki, Bifidus Aktif, Twisted Minds, Dexide, Halbax, Mr.Happy, Mazzon

za kolik: 100 Kč v předprodeji, 130 kč na místě do 22:00, poté 180 Kč

 

 

crossCROSS, PRAHA

kdo, co: dnb stage: Rido, Pixie, Rich & Basstien, Philip TBC, Babe LN, DH Blofeld & DJane Domina, Kanjacca & Snookey, Spontal sound & N.E.D, Volume Plus & Martyyno. House electroswing, electro breakbeat stage: Akira, Mini da Minx, Spacegeneral Smegjazz, Mikkim, Telka. Dubstep stage cafe: Dubsteblog DJs

za kolik: 120 Kč (do 21:00), 180 Kč( po 21:00)

 


leclan nLE CLAN, PRAHA

kdo, co: Tento vinohradský afterparty podnik představí jména, jako jsou Gianluca De Tibireriis, Alex Neivel, Tráva, D.j. Slepy či Pat Heart. Začátek 23:30.

za kolik: 300 Kč v předprodeji, 500 Kč na místě

 

 

 

la loca nLA LOCA, PRAHA

kdo, co: Před nedávnem otevřený bar bude hostit cover band Tram 69, který půlnocí naservíruje hity od Rolling Stones, Beatles a dalších velikánů. Po půlnoci se mixážního pultu ujme DJ Mardoša, basák Tata Bojs.

za kolik: 990 Kč (volná konzumace)

 

 

chapeauCHAPEAU ROUGE, PRAHA

kdo, co: Bar Stage: DJ Fatte & DJane Lu Michelle. Dance Club: DJ Tráva, Schwa, Dan Cooley, Kuba Kubíček, Lucas Hulan. Underground Stage: DJ Hlava, Magnet, Low Act, S-Bish.

za kolik: 200 Kč v předprodeji, 300 Kč na místě

 

 

fléda nFLÉDA, BRNO

kdo, co: Fléda vdechne atmosféru elegantních tančíren a kabaretů. Postará se o to jazz-swingový band Pavlík a továrna na jam, nebudou chybět DJs Swing Thing & Papa Django, DJ Paolo Di Maki a burlesque trio vystupující pod názvem Dolls. Začátek: 20:00.

za kolik: 190 Kč v předprodeji, 250 Kč na místě

 


faválFAVÁL, BRNO

kdo, co: Drum&bassová noc, kterou budou mít v režii Bassproof. Mainstage: Rusko, Teddy Killerz X.Morph, Soldik, Casper, Crashman vs Gr3p + VJ Zae. Backstage: Harakiri Breaks Brothers, Stantha, VJE, Mushka, Zaion. Začátek 21:00.

za kolik: 150 Kč do 22:00, poté 190 Kč.

 

 

metroMETRO, BRNO

kdo, co: Live Show Ukulele Troublemakers + DJ Harosh {vypnoutlink:ks}

za kolik: 390 Kč (s místenkou k sezení, přípitkem a studeným občerstvením), 100 Kč (k stání) {vypnoutslider}

 

 

 

garageGARAGE, OSTRAVA

kdo, co: Silvestrovský večírek proběhne ve všech prostorách areálu Rock and Roll Garage. Hudbu obstarají DJové Marcel Woodman - Woodmanotéka, Dalibor Dědek - Rock and oldies a Dan Svoboda - Tam a zpátky. Začátek ve 20 hodin.

za kolik: 500 kč. VIP vstupenky (balkon s obsluhou + zvlášť doplňovaný raut) za 700 Kč.

 

 

 

fabricFABRIC, OSTRAVA

kdo, co: Zahrají rezidentní DJs klubu. Uslyšíte vocal house, progressive, trance i techno. Každý z vystupujícíh (Martin Gredner,  Fourcase, Denysa, Ringo, Thomas Sedlak) si připraví malou retrospektivu, takže se můžete těšit na spoustu těch největších klubových hitů, které v klubu Fabric v minulosti i současnosti zazněly. Začátek 22:00.

za kolik: 100 Kč v předprodeji, 200 Kč na místě

 

 

maximalMAXIMAL, LIBEREC

kdo, co: DJ Mech, DJ Troy. Začátek 20:00.

za kolik: 70 Kč (do 24:00), 100 Kč (po půlnoci). All Inclusive vstupné: 500 Kč

 

 

 

stressorŽLUTÝ PES, PARDUBICE

kdo, co: Silvestrovskou rockovou nocí vás v populárním pardubickém klubu provede cover band Stresor. Začátek 21:00.

za kolik: 180 Kč (v předprodeji), 200 Kč na místě

 

 

TZ, ape

 


 ohostroj top

 

zavřít