Nightwork plánují koncerty i desku

Vydáno 19.02.2007 | autor: redakce

Nightwork oznámili, že vyrážejí na mini turné po pražských a moravských klubech a na podzim chtějí začít pracovat na nové desce.

Nightwork plánují koncerty i desku Nightwork plánují koncerty i desku

Koncem listopadu na křtu své debutové desky v Dinitz Café v Praze rozpálili kluci z Nightwork všechny přítomné tak, až se celý sál otřásal. O jejich první album Respectmaja je zájem a vznikl už i videoklip k titulnímu hitu Maja, který je stejně nadnesený jako celá písnička. Jako i před vydáním alba mají nyní na programu řadu koncertů a na podzim dokonce chystají nové album! Jak se nechal slyšet František Soukup, producent kapely, „bude to směs worldmusic, opět oblíbeného discofunky a pravděpodobně zvolíme syrovější zvuk.“



Nightwork zahrají koncem března na Febiofestu, chystá také velké vystoupení v pražském klubu Mecca (29. března) a následně v klubu XT3 (27. dubna). Na parketu to Vojta Dyk, Franta Soukup, Jakub Prachař, Jan Maxian, Ondřej Kollár a Radim Genčev rozpálí v Clubu Boomerang ve Stodolní ulici v Ostravě (4. dubna), v Českém rozhlase 2 v Olomouci v podobě LIVE vstupů (5. dubna), a ve Staré Pekárně v Brně (7. dubna).
zavřít