Radio Wave slaví narozeniny s Actress a Rudi Zygadlem

Vydáno 16.01.2014 | autor: redakce

Radio Wave oslaví své 8. narozeniny 18. ledna v pražské MeetFactory. Hlavními gratulanty jsou inovativní tvůrci klubové hudby zahraniční i domácí scény. Vystoupení budou navíc doplněna o vizualizace týmu Lunchmeat.

Radio Wave slaví narozeniny s Actress a Rudi Zygadlem Radio Wave slaví narozeniny s Actress a Rudi Zygadlem

narozeniny radia wave 08

Mezi hlavní taháky patří britský producent Actress, jehož tři dosavadní alba jsou velice dobře hodnocena a jehož hudba propojující svět techna a dubstepu s klidnými pasážemi ambientu a popu dokazuje, jak originálně a jednoduše lze uchopit taneční beaty. Svou novinkovou desku Ghettoville má zanedlouho vydat na labelu Ninja Tunes, je tedy dost možné, že se tento přesun z dřívějšího vydavatelství Honest Jon's promítne i do jeho DJského setu.

Druhým zahraničním performerem je oblíbenec Waveu Rudi Zygadlo. Se svou live performence se bude opět snažit dokázat, že jeho vystoupení jsou originální a záživná nejen pro fanoušky, ale i náhodné pozorovatele. Ne nadarmo se loni zúčastnil newyorkské Red Bull Music Academy.

Domácí scénu zastoupí slovenský talent Ink Midget a český producent FNTM z labelu TyNikdy. Celá akce začíná v sobotu v sedm večer, program doplní DJs Radia Wave. Vstupenky jsou v předprodeji za 99 Kč, na místě pak zaplatíte o stokorunu více. Více informací o předprodeji a aktuálních informacích najdete zde.

text: Ondřej Bambas, foto: Radio Wave

 

zavřít