Celeste Buckingham boduje v USA, je objevem Billboardu

Vydáno 16.01.2014 | autor: redakce

Celeste Buckingham se začíná vracet úsilí věnované pracovním aktivitám ve Spojených státech. Zpěvačka, jež v USA strávila značnou část loňského roku, se objevila v magazínu Billboard.

Celeste Buckingham boduje v USA, je objevem Billboardu Celeste Buckingham boduje v USA, je objevem Billboardu

celeste cd picture full

Každý pátek představuje Billboard v rubrice Bubbling Under týdenní přehled nových a nadějných umělců. Celeste Buckingham dostala prostor druhý lednový týden společně s RAC, Que a Signature. Magazín připojil její úspěšné video Run Run Run a vyzdvihnul, že je aktuálním objevem vydavatelství Mr. 305 rappera Pitbulla.

"Billboard nás všech upřímně potěšil," přiznává Celeste, která na článek narazila náhodou při prohlížení hudebních novinek na internetu. "Samozřejmě, hned jsem kontaktovala manažery a oznámila jsem jim dobrou zprávu. Ani oni o tom netušili. O to je ten článek pro nás vzácnější - protože víme, že si mě Billboard našel sám. Bylo to opravdu velké překvapení!" dodává.

Zpěvačka v loňském roce pokřtila své druhé studiové album Where I Belong, na němž se znovu nachází velký hit Run Run Run z debutového alba. Právě tato skladba je aktuálně nasazována do rotace v amerických rádiích.

TZ, ape

zavřít