Electronic Beats 2014: Moderat, Bonobo a Diamond Version

Vydáno 21.01.2014 | autor: redakce

Necelý den od ohlášení hlavních hvězd letošního ročníku stačil orgánizátorům Electronic Beats k vyprodání lístků. Zatímco Moderat si v Praze zahráli pouze jednou před pěti lety jako předskokani Radiohead, Bonobo se vrací po půl roce. Jejich živé sety doplní 28. března ještě Diamond Version a DJ Felix!

Electronic Beats 2014: Moderat, Bonobo a Diamond Version Electronic Beats 2014: Moderat, Bonobo a Diamond Version

bonobo main-1-650x433Bonobo se do Česka vrátí po půl roce

Podobně jako v loňském roce dokázala diváky přilákat Lana Del Rey, i letos nebyl s prodejem vstupenek problém - už nyní se množí žádosti o koupi lístků či o změnu místa konání, které by umožnilo navýšit kapacitu. Jak organizátoři uvedli, s blížícím se termínem události budou do prodeje uvolněny další vstupenky.

Moderat je projektem elektronického dua Modeselektor a muzikanta Saschy Ringa aka Apparata. Po úspěšném eponymním debutu z roku 2009 se na nějakou dobu vrátili ke své vlastní tvorbě, Apparat stačil i dvakrát vystoupit v Praze, a loni koncem léta vydali pokračování s prostým názvem II.

Bonobo je tuzemským hudebním fanouškům dobře známý, jen v loňském roce stihnul navštívit největší festivaly Pohoda a Colours Of Ostrava a v září zahrál v Divadle Archa, kam se v březnu v rámci první zastávky jarní edice festivalu Electronic Beats vrátí. Mezi další ohlášené termíny patří 4. 4. Varšava, 11. 4. Bratislava a 23. 5. Kolín nad Rýnem.

Aktuální informace o pražském koncertě, najdete na oficiálním webu.

text: Ondřej Bambas

zavřít