Anna K. vyjede s Večernicí

Vydáno 23.02.2007 | autor: redakce

V první březnový den odstartuje Anna K. turné po českých a moravských klubech. Večernice Tour 2007 zahrnuje 14 koncertů, během nichž Anna K. představí svůj aktuální repertoár.

Anna K. vyjede s Večernicí Anna K. vyjede s Večernicí

Zpěvačka Anna K. po relaxačním pobytu v JAR, kde nabírala síly na své nadcházející turné, má ted hodně napilno.Koncerty se uskuteční u příležitosti vydání aktuálního alba Večernice a právě nyní probíhají náročné zkoušky s kapelou. Turné nese oficiální název „ANNA K. – VEČERNICE TOUR 2007“ a proběhne od začátku března do poloviny dubna. Kromě speciální světelné stěny, která bude imitovat noční nebe, nebudou chybět ani projekční „holodisplaye“, které detailně zmonitorují podium. Celá šňůra bude i velkou oslavou, protože právě v této době oslaví kapela Anny K. 10 let své činnosti.



Zazní zbrusu nové skladby z alba Večernice, ale i oblíbené kultovní coververze, které Anna K. prezentuje výhradně na svých koncertech. Ještě před začátkem turné Anna K. natočí nový videoklip k druhému singlu Spojený království smutku a radostí. Režii i scénář klipu, které směřuje retrospektivně až do zpěvaččina dětství, má na svědomí Jakub Vágner.

ANNA K. – VEČERNICE TOUR 2007:

1.3. PLZEŇ - KD ŠEŘÍKOVÁ
2.3. PARDUBICE - ŽLUTÝ PES
9.3. HAVLÍČKŮV BROD - KLUB KASÁRNA
10.3. PŘÍBRAM - KLUB JUNIOR
14.3. OSTRAVA - KLUB FABRIC
15.3. ZLÍN - KLUB VELRYBA
22.3. PRAHA - LUCERNA MUSIC BAR
24.3. DĚČÍN - KLUB ŠKUNER
30.3. UHERSKÉ HRADIŠTĚ - KLUB MÍR
31.3. KRNOV - KLUB KOTILA
6.4. MARIÁNSKÉ LÁZNĚ - KLUB NA RAMPĚ
12.4. BRNO - SEMILASSO
16.4. MORAVSKÝ KRUMLOV - KINOSÁL MěKS
20.4. HAVLÍČKŮV BROD KLUB KASÁRNA
zavřít