Koncert Disclosure vyprodán. Akce se přesouvá do SaSaZu

Vydáno 05.02.2014 | autor: redakce

Britský objev Disclosure značně rozvířil vody elektronické scény. Jejich loňská nahrávka Settle vynesla DJské dvojici dvě ceny Brit Awards a nominaci na Grammy. 14. března se představí i v pražském SaSaZu, odkud se koncert přesouvá z vyprodané Roxy.

Koncert Disclosure vyprodán. Akce se přesouvá do SaSaZu Koncert Disclosure vyprodán. Akce se přesouvá do SaSaZu

disclosure-1Disclosure: Guy Lawrence a Howard Lawrence

Jak potvrdil pořadatel akce, zakoupené vstupenky jsou i nadále platné. "Nově je zde možnost zakoupit vstupenky na balkony. Fanoušci, kteří již mají zakoupené vstupenky do původního místa konání nemusí nic řešit. Pouze v případě, že by si chtěli standardní vstupenku na stání vyměnit za vstupenku na balkon, tak doplatí rozdíl v ceně skrze Ticketpro. Doporučujeme s koupí nečekat a zakoupit vstupenky co nejdříve, neboť soudě dle toho, jak rychle se vyprodala první akce, je velmi pravděpodobné, že se po vstupenkách opět zapráší," vyjádřil se k show jeden z pořadatelů Fource Entertainment.

Po koncertě Disclosure následuje i oficiální afterparty, která se koná od 22.00 v klubu Roxy. Pro držitele vstupenek na koncert Disclosure je vstup zdarma.

SaSaZu bude otevřené od osmi hodin, show začne o hodinu později. Základní vstupenky jsou k dispozici od 675 Kč, na balkón za 890 Kč.

TZ, ape

zavřít