VIDEO: Ben Cristovao a Ego varují společnost před rozšířením MDMA

Vydáno 04.02.2014 | autor: redakce

Ben Cristovao chystá na březen novou desku a při její přípravě poměrně často navštěvuje naše východní sousedy. Již dříve spolupracoval s hiphopovou formací Moja Reč a nyní natočil duet s Egem. V novém klipu Molly se na okamžik mihne i Rytmus, druhý rapper Kontrafaktu.

VIDEO: Ben Cristovao a Ego varují společnost před rozšířením MDMA VIDEO: Ben Cristovao a Ego varují společnost před rozšířením MDMA

34

Hudbu nového singlu má na svědomí Benův dvorní producent Osama Verse-Atile Hussain a jeho Glowsticks. "Ego je jedním z nejlepších lyriků na styl beatu, který v Molly je. Mimo jiné je to taky výborný člověk s nadčasovým pohledem na svět," vysvětlil Ben důvody, proč oslovil Ega k natočení duetu.

Ego si o Benovi myslí, že je talentovaný, cítí hudbu a cení, že se věnuje současné moderní muzice. "Molly je ukázka současného hiphopového žánru, kterému se říká trap a jeho hlavním rysem je úderná basa dominující celému hudebnímu spektru. Zároveň zachycuje změnu tempa, což umožňuje nahrávání tzv, double time rapu, tedy hraničně rychlého projevu. Ve spojení s českým a slovenským jazykem tak mohou vznikat výjimečné zvukové projevy a zážitky pro posluchače," prozradil o nové skladbě Ego a dodal: "V druhé řadě se nepřímo snažíme upozornit společnost na problém rozšíření nebezpečné návykové látky MDMA (Molly) mezi mladými lidmi."

Skaldba Molly se objeví i na už třetí Benově desce, která se bude jmenovat Made in Czechoslovakia. Hned po vydání ještě v březnu Ben vyjede na turné po klubech a diskotékách v Česku i na Slovensku.

dm, foto: Petr Klapper

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít