Totální nasazení startuje turné. S novým singlem a v nové sestavě

Vydáno 14.02.2014 | autor: redakce

Přesně na Valentýna vypukne jarní turné Totálního nasazení. Po úvodním koncertu v pražském Vagonu bude následovat dalších čtrnáct štací po celé České republice. Na turné trojici doprovodí spřízněné kapely Covers for Lovers a Deratizéři.

Totální nasazení startuje turné. S novým singlem a v nové sestavě Totální nasazení startuje turné. S novým singlem a v nové sestavě

TN-promo 2014Totální nasazení v nové sestavě: Karloss, Franky, Sváťa

Po loňském turné k novému albu Oceloví ptáci opustil kapelu z rodinných důvodů kytarista P.P. Cvok. Ten sice nebyl zakládajícím členem, ale v kapele působil víc jak dvacet let. Na jeho místo nastoupil nový člen Karloss. Skupina ve složení: Sváťa - baskytara, zpěv, Karloss - kytara, zpěv a Franky - bicí nahrála zkraje ledna ve studiu Hostivař nový singl s písněmi Tichá voda a Kdo jsi, aby odprezentovala novou sestavu novými nahrávkami.

"Odchod P.P. Cvoka byl sice nečekaný, ale samozřejmě chápeme, že rodina dostala přednost před velkým koncertním vytížením Totálního nasazení. Přeci jen průměrných 80 koncertů za rok není málo. Najít adekvátní dobrou náhradu nebylo lehké. Měli jsme štěstí a byli moc rádi, že byl zrovna Karloss volný. Je to nejen náš letitý kamarád, ale také výborný kytarista, který pomůže i se zpěvem," řekl Sváťa Šváb, hlavní tahoun Totáčů, který kapelu v roce 1990 zakládal.

"Náš repertoár dostane nyní částečnou obměnu - některé z písní hrát nebudeme a naopak některé jsme na žádost našich fans do playlistu zařadili. O zásadní songy fanoušky neochudíme, takže to bude pořád typické Totální nasazení. Navíc nová krev v kapele je už teď velké oživení," dodává bubeník Franky. V létě se Totální nasazení chystá do studia, aby na podzim vydalo nové, v pořadí už celkově šestnácté album.

TZ, ape

 

zavřít