Aneta Langerová dokončuje album

Vydáno 26.02.2007 | autor: redakce

Dosud bezejmenná deska se připravuje k vydání na květen tohoto roku a přinese minimálně deset původních skladeb od samotné zpěvačky pod dohledem Jana P. Muchowa.

Aneta Langerová dokončuje album Aneta Langerová dokončuje album

Aneta Langerová, jejíhož debutového alba SPOUSTA ANDĚLŮ se prodalo 126.000 nosičů, je ve studiu. Dosud bezejmenné album se připravuje k vydání na květen tohoto roku. Album přinese minimálně deset původních skladeb, autorkou většiny repertoáru je sama zpěvačka, spoluautory se u několika nahrávek stali Michal Hrůza (pro Anetu napsal hit Voda živá), a.m. almela (kytarista koncertní skupiny Anety Langerové), Lukáš Klofec (zpěvák skupiny Lety mimo) a Robert Nebřenský. Producentem alba se stal Jan P. Muchow, o finální mix nahrávky se postará Dušan Neuwerth (mj. Tata Bojs, Kryštof) ve studiu Soundsquare.



První singl s názvem Malá mořská víla přichází do rádií již 1. března. Písnička, jejímiž spoluautory jsou Aneta Langerová a Michal Hrůza, bude od 1. do 15. března exkluzivně distribuována prostřednictvím hudebního portálu s možností legálního stahování hudby www.i-legalne.cz.



Album vyjde v exkluzivním papírovém obalu s vloženou knížkou. Proměnou do podoby nového alba projdou i webové stránky www.langerovaaneta.cz, kde se od 26. 2. rozeběhne studiový speciál, který bude obsahovat aktuální fotogalerii, videoreportáže, novinky ze studia. Své novinkové album zpěvačka podpoří na podzimním turné.
zavřít