AUDIO: Tomáš Klus je Napojen. Nové album na cestě

Vydáno 11.02.2014 | autor: redakce

Tři roky od své poslední desky Racek potěší Tomáš Klus své fanoušky novým albem. Pilotní singl Napojen potvrzuje, že původně plánované experimentování se zvukem se během nahrávání nakonec nekonalo.

AUDIO: Tomáš Klus je Napojen. Nové album na cestě AUDIO: Tomáš Klus je Napojen. Nové album na cestě

Tomas Klus 2014 01Tomáš Klus vydá koncem března své čtvrté album

"Poté, co jsme písně nahráli, jsme je chtěli něčím "zprznit", ale zjistili jsme, že to nejde. Ty skladby jsou tak kompaktní, že cokoliv navíc by bylo zbytečné," říká Tomáš Klus k novému albu, které by si tak mělo - podobně jako první singl - ponechat písničkářský feeling.

Nahrávka s názvem Proměnamě vyjde koncem března, krátce nato vyrazí celá kapela na dvouměsíční turné po českých a slovenských městech. "V téhle sestavě hrajeme už dva roky a nikdy jsem si neuvědomil, jak skvělí muzikanti kolem mě jsou. Obětovali mi kus svého talentu a já jsem za to vděčný. Dosud se moje písničky točily z naprosto zásadní částí kolem textů. Teď půjde víc o muziku, což je pro mě velká škola Jiřího Kučerovského," dodává Klus.

Ještě před začátkem šňůry bude Tomáš Klus jedním z hlavních koncertních hostů Hudebních cen Žebřík 15. března 2014 v Plzni, kde mimo jiné premiérově představí písně z očekávaného alba.

ape; foto: Tomáš Vlach

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít