Startují ÓČKO Hudební Ceny 2013

Vydáno 12.02.2014 | autor: Petr Lenk

Začátek února patří už tradičně anketě ÓČKO Hudební Ceny, kdy diváci opět udělí ocenění tuzemským umělcům za uplynulý rok. Její 11. ročník charakterizuje hlavní motto soutěže „Ty Nominuješ! Ty Hlasuješ! A kdo předá ceny?".

Startují ÓČKO Hudební Ceny 2013 Startují ÓČKO Hudební Ceny 2013

05.okoLoňským vítězem cen ÓČKA byl Tomáš Klus s Jiřím Kučerovským

 

Fanoušci tak letos opět budou nominovat a hlasovat pro své favority, kteří je nejvíce oslnili v uplynulém roce. Nominace a následné hlasování bude probíhat na ceny.ocko.tv v pěti různých kategoriích, a to: Zpěvák roku, Zpěvačka roku, Skupina roku, Objev roku, Videoklip roku.

Diváci mohou posílat od soboty 8. 2. do neděle 16.2 krátké video vzkazy a tipy na nominaci interpretů. Nominace mohou diváci zasílat na e-mailovou adresu ceny@ocko.tv.

ocko cenyNa základě nejčastěji nominovaných umělců, ÓČKO v pondělí 17.2 představí jména čtyř finalistů v každé kategorii, kteří se potkají v přímém souboji o konečné prvenství. Hlasovací část bude probíhat od pondělí 17. 2. 2014 do čtvrtka 27. 2. skrze webovou stránku ceny.ocko.tv. Hlasování bude ukončeno v přímém přenosu v rámci pořadu Mixxxer v 16:00.

A kdo předá unikátní sošky z dílny bubeníka Tata Bojs Milana Caise? To podléhá přísnému utajení a diváci se dozvědí až bezprostředně ve vysílání ÓČKA, které proběhne v sobotu 8. 3 v dopoledne. Provázet jím budou známí moderátoři Nasty a Tereza Tobiášová.

 

TZ  {vypnoutslider}

zavřít