AUDIO: Dominika Mirgová oživila Žbirkův hit Prvá

Vydáno 16.02.2014 | autor: redakce

Mladá slovenská zpěvačka Dominika Mirgová v loňském roce vydala album #Nová, ze kterého vzešlo šest úspěšných rádiových singlů. A protože v únoru mnoho lidí slaví Valentýn, nabídla posluchačům tentokrát pomalou romantickou píseň Prvá, se kterou v roce 1988 bodoval původní interpret Miro Žbirka.

AUDIO: Dominika Mirgová oživila Žbirkův hit Prvá AUDIO: Dominika Mirgová oživila Žbirkův hit Prvá

sam 2911

Prvá je rozlučkový singl, kterým Dominika jasně dává najevo, že je před ni další projekt a práce na nové desce. "Prvá je krásná skladba, která se tématikou a náladou dokonale hodila na album. Proto jsme se rozhodli ji nahrát v novější verzi. Samozřejmě ji slyšel i Meky a velmi se mu líbila. A tak jsme dostali od něj požehnání," prozradila Dominika, která se rozhodla fanoušky překvapit skladbou o první lásce právě na Valentýna. "Minulý rok jsme v tomto období vydávali Lásku, nyní jsme chtěli fanouškům také něco dát, i když se vlastně nejedná o plnohodnotný singl," doplnila.

Skladbu Prvá v jejím podání provází lyric video, ve kterém jsou použity záběry ze zákulisí focení bookletu k albu #Nová. "Vydali jsme šest singlů, toto je vlastně sedmá skladba, která putuje do rádií , což je celkem neobvyklé na jedno album," pochlubila se Dominika, která už začala natáčet nové písně.

Miro Žbirka bude jedním z koncertních hostů Hudebních cen Žebřík - 15. března v Plzni.

TZ, dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít