Scott Kelly se vrací domů, představí se ve folkové poloze

Vydáno 24.02.2014 | autor: Ondřej Bambas

Kytarista a zpěvák amerických Neurosis Scott Kelly zahraje opět v Praze. Tentokrát jako Scott Kelly And The Road Home, kde ho doplňují Noah Landis z Neurosis a Greg Dale. Koncert proběhne ve středu 26. února v pražském klubu Pilot, kde Scott naposledy zahrál před Vánocemi.

Scott Kelly se vrací domů, představí se ve folkové poloze Scott Kelly se vrací domů, představí se ve folkové poloze

Scott Kelly 2012 paris1 Scott Kelly

Vloni v prosinci proběhl v Pilotu koncert Correction House, na stejné místo se nyní vrací i ústřední postava formace, avšak se zcela jinou polohou, folkovější. Scott Kelly přijal pozvání od organizátorů Silver Rocket již poněkolikáté. Představil se jak na Točníku či Vyšehradě, tak se svou domovskou skupinou Neurosis naposledy loni v létě v Lucerna Music Baru.

Aktuální turné propaguje desku The Forgiven Ghost In Me a nově vydaný sedmipalcový vinyl Eternal a díky možnosti vyjet koncertovat společně s The Road Home má živé provedení možnost dosáhnout maximálního přenosu ze studiové nahrávky, protože jak číká Scott, dohromady jsou skutečně tři muži stejné bolesti a pochopení.

Jestli se jim to podaří opravdu tak věrně podat, se můžete přesvědčit ve středu 26. února ve vršovickém Pilotu. Předskakovat budou táborští Kall. Více info zde.

TZ, Ondřej Bambas

zavřít