Marilyn Manson v létě opět znesvětí Lucernu

Vydáno 26.02.2014 | autor: redakce

Když Marilyn Manson koncertoval v Česku naposledy, sněžil ze stropu "kokain", ve vyprodané Lucerně zkolabovalo pár fanynek a kyslík by se dal počítat na molekuly. Podobně pekelná atmosféra se dá očekávat i 12. srpna, kdy se obscéní muzikant vrátí na místo činu.

 Marilyn Manson v létě opět znesvětí Lucernu Marilyn Manson v létě opět znesvětí Lucernu

MM 2013 origMarilyn Manson v lednu oslavil pětačtiřicáté narozeniny

Letos uplyne přesně dvacet let od chvíle, kdy seskupení pod značkou Marilyn Manson vypustilo do světa první nahrávku Portrait of an American Family. Od té doby vydala kapela, jíž pevnou rukou vládne principál Brian Warner, dalších sedm nahrávek. Tou poslední je předloňský počin Born Villian s vydařenými singly No Reflection, Slo-Mo-Tion a Hey Cruel World...

V současnosti pracuje Marilyn Manson na nové nahrávce. Podle jeho slov se s albem dostává do finální fáze a očekává s ním novou hudební etapu ve svém životě. Datum vydání a název ještě není znám.

Manson se nedávno nechal slyšet, že právě začíná jeho filmová kariéra. V minulosti se objevil ve více filmech, avšak poslední dobou se začínají role hromadit. V loňském roce se například objevil ve dvou epizodách seriálu Californication, kde si zahrál po boku Davida Duchovnyho, poté si zahrál ve snímku Wrong Cops extravagantního režiséra Quentina Dupieux, se kterým v současností natáčí další film a spolupracuje s ním i na hudbě.

Vůbec první koncert extravagantní kapely se uskutečnil před třinácti lety v tehdejší Paegas aréně (dnešní Tipsport Arena). Letošní srpnové vystoupení ponese pořadové číslo šest. Vstupenky jsou k dispozici od 900 Kč v síti Ticketpro a Ticketportal.

TZ, ape

zavřít