VIDEO: Dara Rolins odhalila další záběry ze svého soukromí

Vydáno 02.03.2014 | autor: Daniel Maršalík

Zpěvačka Dara Rolins v poslední době intenzivně pracuje na přípravě nové desky. K úspěšnému singlu Ver mi připravila remix, nahrála nový track s DJem Robertem Burianem a v současné době v Los Angeles točí klip.

VIDEO: Dara Rolins odhalila další záběry ze svého soukromí VIDEO: Dara Rolins odhalila další záběry ze svého soukromí

dara petra ficova

V podvečer Štědrého dne Dara Rolins na youtube dala klip ke skladbě Ver mi. Video, které už nasbíralo přes milion shlédnutí, zachytilo běžný život zpěvačky v několika prosincových dnech, kdy oslavila i narozeniny. Protože materiálu bylo hodně, nepoužité záběry byly nyní použity, aby doprovodily remix Ver mi od producenta Jiřího Pašky známého spíše pod uměleckým jménem Ecson Waldes.


Druhou novinkou Dary je taneční skladba Tvoj hlas od Roberta Buriana. Název písničky evokuje soutěž Hlas Česko-Slovenska, kde zpěvačka působí v roli zkušené koučky. Je to však náhoda. Nahrávka vznikla už na podzim minulého roku, ale až nyní byla oficiálně zveřejněna.

Aktuálně Dara tráví svůj čas v Kalifornii, kde točí klip k dosud nezveřejněné písni s beatem od Maiky Beatze, který se postaral už o muziku k Ver mi. Víc informací zatím zpěvačka neprozradila. Její pracovní aktivita ale prozrazuje, že vydání nové desky je na spadnutí, nebo na ní minimálně intenzivně pracuje.

dm, foto: Petra Ficová

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít