Nenápadná Laurel Halo zahraje v Neone

Vydáno 11.03.2014 | autor: Ondřej Bambas

Parket tanečního večera 14. března ovládnou svými hitovkami Disclosure, komu ale rádiová diskotéka tolik nevoní, jistě ocení set Laurel Halo v klubu Neone.

Nenápadná Laurel Halo zahraje v Neone Nenápadná Laurel Halo zahraje v Neone

laurel halo 87


Laurel Halo patří mezi přední inteprety labelu Hyperdub, kde své tracky vydává například i Burial, Flying Lotus nebo Joker. Americká hudebnice se ale svou tvorbou od svých kolegů poměrně vzdaluje a více než s dubstepem pracuje s technem a ambientem. Její podání ale sází na originalitu, kdy například u debutového alba Quarantine, které se zařadilo mezi nejlepší elektronické počiny roku 2012, využívá svého zpěvu.
Na tuto nahrávku navázala půl roku starou deskou Chance Of Rain, na němž vokály zcela upozadnila, namísto toho přišla s razantnějšími kompozicemi a svůj abstraktní svět předvedla v zcela odlišném světle.

Laurel Halo patřila k hlavním hvězdám listopadového Electronic Beats ve Vídni, do pražského klubu Neone ji přiváží Radio Wave s Lunchmeat. Vstupné stojí do 23. hodiny 150 Kč, poté bude za 190 Kč. Akce startuje o deváté večerní a na pódiu se dále vystřídají DJs Click Joe, Eva Porating a Mike.H a Radio Wave Djs.

text: Ondřej Bambas, foto: Jenna Foxton

zavřít