VIDEO: Anna K. neztrácí svůj šestý smysl ani v akustickém podání

Vydáno 27.03.2014 | autor: redakce

Koncem března vychází album Anna K. poprvé akusticky, na němž se populární zpěvačka představí premiérově v akustické podobě, bez příkras a studiových efektů. Jako ochutnávku zveřejnila skladbu Šestý smysl pořízenou v pražském divadle Hybernia, kde na podzim vrcholilo její unplugged turné.

VIDEO: Anna K. neztrácí svůj šestý smysl ani v akustickém podání VIDEO: Anna K. neztrácí svůj šestý smysl ani v akustickém podání

AnnaK zebrik 36Anna K. s cenou Žebřík

"Moji fanoušci vědí, jak zníme naživo. Ale tohle je nyní skvělá příležitost, jak představit naši koncertní energii lidem, kteří nás nikdy neslyšeli a neviděli hrát. Naše písničky rozhodně stojí za to slyšet naživo a v téhle akustické podobě mě osobně baví snad úplně nejvíc," popisuje Anna K, která minulý týden získala potřetí po sobě titul Zpěvačka roku v hudební anketě Žebřík.

Současně s vydání akustického CD a DVD startuje také jarní akustické turné o osmi zastávkách: 29/3 Opava, 9/4 České Budějovice, 11/4 Pardubice, 12/4 Olomouc, 23/4 Praha, 25/4 Jihlava, 29/4 Klášterec nad Ohří, 4/6 Náchod.

TZ, ape, foto: Petr Tibi

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít