Sudy piva Staropramen hledá celá republika! Nyní s Rock for People

Vydáno 04.04.2014 | autor: Daniel Maršalík

V sobotu (5. dubna) můžeš vyhrát 4 sudy piva Staropramen Granát a 8 lístků na festival Rock for People! Blíží se totiž finále soutěže Hledej 145 sudů Staropramenu!, kterou pivovar uspořádal u příležitosti oslav 145 let své existence. Už od 12. března pátrají po poukazech ukrytých na různých místech Česka větší či menší skupinky hledačů. 

Sudy piva Staropramen hledá celá republika! Nyní s Rock for People Sudy piva Staropramen hledá celá republika! Nyní s Rock for People

staropramen hledej 145 sudu

Studenti, matky od rodin i nadšení pivaři se předhání v objevování skrýší a plnění zábavných úkolů. Ten sobotní bude opět vyžadovat hlavně rychlost. Zkrátka ale nepřijde ani ten, kdo s sebou přivede co největší počet lidí. Vítěz získá nejen velké množství piva, ale také vstupenky na festival Rock for People, jehož generálním partnerem je právě pivovar Staropramen.

Prémiové skrýše nalákaly fanoušky dobrého piva, jídla a muziky

Pro opravdové hráče pivovar připravil speciální skrýše s mimořádnými úkoly a exkluzivními výhrami. Jejich partneři - hudební festival Rock for People, síť značkových restaurací – Potrefená Husa a nejmodernější víceúčelová hala O2 arena, připojili vlastní soutěžní ceny. První týden se nesl ve znamení tour po vybraných pražských restauracích Potrefená Husa, kde hledači po vyřknutí hesla získávali razítka a indicie k místu, kde byla speciální skrýš ukryta. Luštění vědomostního kvízu na ně čekalo i druhý týden, tentokrát před sídlem rádia Evropa 2. Výherkyni skrýš zavedla do přímého vstupu na Evropě 2, kde jí výhru osobně předala moderátorka Zorka Kepková. Zatím poslední prémiové dobrodružství čekalo u O2 areny. Kdo chtěl získat sud a lístky na Robbieho Williamse do Staropramen Skyboxu v O2 areně, musel nejprve pod odborným dohledem zpěvačky Terezy Vágnerové zazpívat některou z písniček slavného zpěváka. Tím se kvalifikoval do hromadného hledání, kde už šlo skutečně jen o rychlost.


specialni ukol


Závěrečná prémiová skrýš, jejímž partnerem je festival Rock for People, na vás čeká již tuto sobotu 5. dubna a rozhodně bude stát za to! Protože celá republika hledá sudy, nemůže odstartovat nikde jinde než na pražském náměstí Republiky, a to od 14 hodin. Čím více lidí přijde, tím lépe! Cílem totiž je dosáhnout na místě počtu 145 osob, a poblahopřát tak Staropramenu k výročí stylově. Nejpočetnější skupinka vyhrává sud mimo hlavní soutěž, takže ideální příležitost pro všechny plnoleté dorazit i s partou přátel. Dokažte, že „jedno nás spojuje"!

Na Smíchově to všechno začalo před 145 lety. S nápadem postavit první pivovar na předměstí Prahy přišli v roce 1869 Jan Kohout a Vilém Pick. Slavnostní várku piva v něm uvařili už v roce 1871. Dnes je Staropramen největším pražským pivovarem a zároveň druhým největším producentem piva v České republice. Jako připomínku významného výročí přichystal pivovar na přelom března a dubna pro všechny své příznivce unikátní soutěž, která vychází z principu populárních geolokačních her. Hlavní roli v ní hrají skrýše s celkem 145 poukazy na sudy vyladěného piva a nápovědy, které se každý den objevují na facebooku Staropramenu nebo na stránkách www.145let.cz. Nechybí souřadnice označující místo výskytu. Díky nim se vůbec první skrýš na Smíchově přímo u pivovaru neohřála příliš dlouho. 12. března ji do půl hodiny našla první výherkyně, a odstartovala tak pravou hledací mánii. Facebook Staropramenu se během několika dní zaplnil fotkami výherců s nalezenými vouchery. Soutěž o sudy nalákala řadu příznivců zlatavého moku. Dokonce již vznikla skupina věrných „lovců" sudů, kteří mezi sebou soupeří v počtu ulovených kořistí. Po ukončení soutěže už je jen na nich, který Staropramen ležák si jako výhru vyberou. Navíc se každý soutěžní den hraje o jednu skrýš, ve které mohou soutěžící najít po dvou vstupech na multižánrový hudební festival Rock for People, jehož je Staropramen generálním partnerem.

Soutěže se mohou zúčastnit osoby starší 18 let.

Sledujte www.145let.cz a facebook Staropramenu www.facebook.com/Staropramen


PR, dm

zavřít