VIDEO: Dara Rolins natočila píseň o nedořečených příbězích

Vydáno 07.04.2014 | autor: Daniel Maršalík

Den před Štědrým dnem vydala Dara Rolins singl Ver mi, jehož videoklip rychle přesáhl milion zhlédnutí a zabodoval i v hitparádách. Nyní zpěvačka natočila klip k písni More, na které pracovala stejným týmem autorů jako u předchozí skladby.

VIDEO: Dara Rolins natočila píseň o nedořečených příbězích VIDEO: Dara Rolins natočila píseň o nedořečených příbězích

dara plot3


Hudbu More má na svědomí Maiky Beatz, text k písni si napsala zpěvačka sama a klip natočil Adam Pavelka. Společně ho jeli natočit do Spojených států amerických. "Potřeba natočit obrázky k písničce někde u moře byla víc než jasná. Kalifornie byla moje první volba. Miluju ten směr a vždy se tam ráda vracím. L.A. má pro mě zvláštní kouzlo. Klip, pohoda a nekonečné pláže. Místa, které mám ráda a navíc pár lidí, za kterýma se vždy ráda vracím," vysvětlila Dara Rolins, proč nejnovější video točila v Americe.

Kromě Los Angeles a Las Vegas se filmovalo i na nevadské poušti Mojave. "Je velmi fotogenická, objevila se ve spustě slavných filmů. Vidět ji na vlastní oči je velký zážitek. Záběry s pouští v pozadí vypadají, jakoby byly nenatočené před modrým pozadím, je to fakt úlet," směje se Dara, která vysvětlila i obsah nové skladby: "Znáte ty situace, když něco skončí dřív, než vůbec začalo? Tak přesně o tom je ta písnička. O nedořečených příbězích. Máme je v sobě všichni. Každý z nás. A je jich moře. Takové ty momenty, kdy vám proběhne hlavou myšlenka, co by se stalo, kdybych místo doleva, šla doprava?"



text: Daniel Maršalík, foto: archiv Dary Rolins

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít