Do tance, mládeži! Rock for People rozvíří Netsky a Madness

Vydáno 10.04.2014 | autor: redakce

Dvacátý ročník festivalu Rock for People představil další tři zahraniční jména. Začátkem července zamíří do Hradce Králové belgický DJ a drum'n'bassový producent Netsky, králové ska Madness a čerstvý objev Holy Esque.

Do tance, mládeži! Rock for People rozvíří Netsky a Madness Do tance, mládeži! Rock for People rozvíří Netsky a Madness

netskyNetsky

Madness mají za sebou bezmála čtyřicetiletou historii. "Legenda praví, že před lety Madness rozkmitali seismografy a způsobili poplach v okolí londýnského Finsbury Parku a my jsme sami zvědaví, jak letos odolají ranveje a hangáry hradeckého letiště. Je ale jisté, že na Rock for People bude hodně veselo, jak se na správnou narozeninovou oslavu sluší a patří," říká ředitel festivalu Michal Thomes. "Koncertem Madness zároveň zmizí jedno z posledních jmen ze seznamu zásadních kapel rockové historie, které se v Česku ještě neobjevily."

Kontrastem k Madness bude projekt Netsky live!, ve kterém hraje hlavní roli belgický DJ, hudebník a bavič s přízviskem Netsky se svou kombinací těžkých dancefloorových beatů s místy až klasickými či melancholickými melodiemi. Aktuálně ohlášená jména doplňují skotští Holy Esque, kteří jsou českému publiku známí z loňského ročníku Smíchov Open Air.

Dvacátý ročník festivalu se uskuteční od 3. do 5. července v hradeckém Festivalparku. Mezi dříve potvrzenými interprety nechybí Biffy Clyro, Chase&Status, Tom Odell, The Naked and Famous, Asian Dub Foundation nebo The Strypes. Za českou hudební scénu je v současnosti potvrzena kapela Lucie. Aktuálně je v prodeji limitovaná edice 5000 ks vstupenek za 1490 Kč. {vypnoutlink:Air}

TZ, ape


 

netsky TOP

zavřít