Monkey Business vyznávají dobré mrvy i bubeníky Recyklas

Vydáno 12.04.2014 | autor: redakce

Jarní část turné Monkey Business pojmenované Vyznavači dobrých mrvů se blíží ke konci. Zbývající koncerty, stejně jako ty podzimní s kapelou odehraje uskupení bubeníků Reckyklas.

Monkey Business vyznávají dobré mrvy i bubeníky Recyklas Monkey Business vyznávají dobré mrvy i bubeníky Recyklas

Recyklas sRecyklas

Recyklas tvoří čtveřice bubeníků, kteří předvádějí originální bubenickou show hrou na barevné kontejnery pro tříděný odpad a další recyklované nástroje. Matěj Ruppert pobaveně dodává: "Recyklas jsou správní showmani a dobří muzikanti. A navíc díky jejich bubnování na barevné popelnice pochopíte, že třídit a recyklovat má smysl!"

Recyklas se během minulého roku zúčastnili největších festivalů v ČR, jako například Rock for People, Colours of Ostrava, Benátská noc, Sázavafest, dále byli součástí turné Ekompilace se skupinami jako Wohnout, Lola Běží nebo Mother's Angels a rytmus šířili i na dalších kulturních akcích.

Letošní koncertní šňůra Monkey Business je věnována tomu nejlepšímu, co kapela za svou historii vytvořila, zejména skladbám z jejich posledního sedmého alba Happiness of Postmodern Age. Hudebním překvapením je  zrecyklovaná verze skladby Intercooler. Každý koncert je specifický tím, že se na něm představí speciální host -  Rytmus, Wabi Daněk, Tomáš Hanák, Albert Černý, Tomáš Hajíček, Mucha, Michal Ambrož, Roman Dragoun, Petr Marek a další.

Monkey Business - Vyznavači dobrých mrvů tour 2014

12.4.    Plzeň
18.4.    Příbram
19.4.    Mariánské Lázně
22.5.    Praha
3.10.    Ostrava
4.10.    Valašské Meziříčí
10.10.  Tábor
11.10.  Havlíčkův Brod
17.10. Vimperk
21.11.  Jablonec
22.11.  Hradec Králové

TZ, ape

zavřít