Imodium míří do La Loca. Jak zní Valerie akusticky?

Vydáno 21.04.2014 | autor: redakce

Jarní část turné k aktuální desce Imodia Valerie je u konce. Malým přídavkem bude akustické vystoupení v pražském klubu La Loca, kde se čtveřice objeví 22. dubna.

Imodium míří do La Loca. Jak zní Valerie akusticky? Imodium míří do La Loca. Jak zní Valerie akusticky?

Imodium 2014 Tomáš Martinek 01Imodium: Thom, Daniel, Kárl, Ronoon (zleva)


Koncertní šňůra k albu Valerie čítala dvě části. Na podzim kapela obrazila celkem třináct měst, během jara ještě o jedno víc. V polovině března si pak čtveřice v rámci udílení cen fanouškovské ankety Žebřík 2013 převzala stříbro v kategorii Videoklip roku za klip k titulní písni Valerie, která byla rovněž oceněna coby třetí nejlepší skladba loňského roku.

Unplugged koncert Imodia v klubu La Loca Music Bar and Lounge bude, stejně jako u většiny místních akcí, zdarma. Dveře klubu budou návštěvníkům otevřeny od 19 hodin, samotné vystoupení začne přibližně kolem půl deváté. Po skončení bude následovat after party s DJ Mardošou, zakládajícím členem kultovní skupiny Tata Bojs.


Koncertní plány mají Imodium i na druhou polovinu roku 2014. "Zatím můžeme prozradit, že na podzim a zimu letošního roku odjedeme velké turné, větší než Valerie Tour a nebudeme na to sami," naznačuje Thom.

TZ, ape; foto: Tomáš Martínek

 

zavřít