Majáles nabídne zahraniční hosty

Vydáno 13.03.2007 | autor: redakce

V Praze a v Brně vystoupí kapely Oomph!, Transglobal Underground a Dog Eat Dog. Putovní Majáles startuje 24. dubna v Olomouci a objede desítku českých měst.

Majáles nabídne zahraniční hosty Majáles nabídne zahraniční hosty

OOMPH!

Němečtí Oomph! jsou často přirovnáváni k jiné, v naší zemi známější německé kapele Rammstein. Je to ale přesně naopak, než jak se často uvádí - byli to právě Oomph!, kdo inspiroval dnes slavné Rammstein a v době, kdy Rammstein začínali, měli již Oomph! na svém kontě tři desky. Sami nakonec zůstali v jejich stínu a, ačkoli věrni své černé image, jsou umírněnější než Rammstein, jejich melodie se spíše než rammsteinovskému metalu blíží hardrockovému pojetí

www.oomph.de



TRANSGLOBAL UNDERGROUND

Mixování různých stylů a rytmů bez ohledu na jakákoli pravidla hudebních žánrů sedí pro popis hudby formace Transglobal Underground, která proslula osobitou kombinací taneční hudby s prvky world music. Inspiraci členové získávali během turné po východní Evropě a Asii, kterou následně promítli v jejich zatím poslední desce z roku 2004 Impossible Broadcasting.

www.myspace.com/transglobalunderground



DOG EAT DOG

Dnes již legendární newyorská crossoverová kapela Dog Eat Dog se dostala do povědomí široké veřejnosti i hudebníků počátkem devadesátých let a téměř okamžitě se stala bombou světové hudební scény. MTV označila Dog Eat Dog za nejlepší novou kapelu roku 1995. Od té doby jejich sláva neutichá, nadále jezdí po celém světě a dokazují, že jejich crossover umí dostat každého do varu. Dog Eat Dog je legendou, která stále na pódiu předvádí to nejlepší.

www.myspace.com/dogeatdogtheband
www.dogeatdog.com

Více info na www.majales.cz
zavřít