Balkánská invaze do Plzně: Goran Bregović a Dubioza Kolektiv na Puppet Rock Festivalu

Vydáno 01.05.2014 | autor: redakce

V pátek 25. července odstartuje v Parku OC Plzeň Plaza zbrusu nový multižánrový festival s mezinárodním obsazením. Hlavní hvězdou třídenního Puppet Rock Festivalu bude věhlasný balkánský skladatel Goran Bregović a jeho Wedding and Funeral Band.

Balkánská invaze do Plzně: Goran Bregović a Dubioza Kolektiv na Puppet Rock Festivalu Balkánská invaze do Plzně: Goran Bregović a Dubioza Kolektiv na Puppet Rock Festivalu


Goran Bregovic press 006Goran Bregović zamíří na plzeňský Puppet Rock Festival


Festival bude rozdělen do žánrových bloků. Pátek je věnován electro music; sobota punku, rocku a metalu; neděle je dnem world music. Pořadatelé se již nyní pyšní jmény jako je bosenský Dubioza Kolektiv nebo světově asi nejproslulejším balkánskou hudebním značkou: Goran Bregović & Wedding and Funeral Band. Za pozornost ale stojí např. také belgičtí The Subs, polská Coma, extravagantní německá sestava Bonaparte či eklektický britský DJ Yoda. Z českých seskupení bude mezi headlinery patřit Sto zvířat, objeví se i Pipes and Pints, N.V.U. nebo Houba.

 


Další kapely budou postupně odtajňovány na oficiálním webu festivalu. Areál se otevře úderem druhé hodiny odpolední.

Festivalový pas je možné zakoupit v předprodeji již za 599 Kč (limitovaný počet 1 500 kusů). Jednodenní vstupenky pak za 299 Kč. Lístky jsou k dostání v předprodejních sítích Eventim a SMS Ticket anebo na stránkách festivalu. Na Puppet Rock Festivalu, který proběhne 25. - 27. července v parku za OC Plaza Plzeň, se můžete podílet i vy - jako dobrovolníci při připravách a v průběhu akce.

TZ

zavřít