Ondřej Brzobohatý pokřtí svoji sólovku hned osmkrát

Vydáno 08.05.2014 | autor: redakce

Identity; takový název dostala první sólová deska Ondřeje Brzobohatého. "Autorské album bez žánrových škatulek", jak jej sám muzikant a herec označuje, se dočká hned osmi křtů. Šňůra startuje 12. května v pražském Lucerna Music Baru

Ondřej Brzobohatý pokřtí svoji sólovku hned osmkrát Ondřej Brzobohatý pokřtí svoji sólovku hned osmkrát


ondrej brzobohaty 2014Ondřej Brzobohatý


První sólové a výhradně autorské album Ondřeje Brzobohatého dostalo název Identity a obsahuje songy, které se pohybují mezi jazzem, soulem, popem a funky. Brzobohatý však nerad přemýšlí o žánrech: "Vždycky se tak trochu zdráhám, když mám mluvit o hudebních stylech. Hudbu neškatulkuju. Je pro mě buď dobrá, anebo špatná."

Identity obsahují deset skladeb, mezi kterými nechybí ani song And The Oscars Go To, jenž před časem předznamenal přípravu debutového alba videoklipem v režii Vojty Kotka. Jako host se ve skvělém česko-slovenském duetu Vietor objeví na Slovensku velmi populární zpěvák Peter Cmorik a v písni Věštkyně zazní vokál Terezy Černochové.


Nahrávka bude od 9. května k dostání digitálně, vyznavači fyzických alb si pak mohou vybrat ze čtyřech barevných sběratelských mutací. Vydání alba následně doprovodí celkem osm koncertních křtů: Praha (12. 5.), Ostrava (13. 5.), Olomouc (14. 5.), Plzeň (20. 5.), Brno (21. 5.), Bratislava (22. 5.), Pardubice (27. 5.), České Budějovice (28. 5.). Hosty koncertů bude Tereza Černochová a Libor Bouček.

TZ, ape

zavřít