Billy Barman vypláznou v Rock Café svůj Modrý jazyk

Vydáno 08.05.2014 | autor: Kateřina Nováková

Billy Barman vydali loni v listopadu nahrávku Modrý jazyk. Naživo ji představí v pražském Rock Café už 14. května. Těšít se můžete i na hosty v podobě Bad Karma Boy.

Billy Barman vypláznou v Rock Café svůj Modrý jazyk Billy Barman vypláznou v Rock Café svůj Modrý jazyk

 

Billy Barman 2013 05Billy Barman


Billy Barman jsou v poslední době doslova v jednom kole. Nabité Majálesové jaro předcházelo slovenské tour Back To The Clubs. Se vší parádou teď přijedou představit loňskou novinku Modrý jazyk pražským fanouškům už 14. května, na níž domácí média pějí chválu. O tom, že se tahle slova chvály zakládají na pravdě, vás kapela ve složení Juraj Podmanický (zpěv, kytara), Jozef Vrabel (kytara, zpěv), Teo Heriban (bicí), Juraj Labaj (baskytara) a Jakub Tvrdík (klávesy) naživo v Rock Café rozhodně přesvědčí.

Hosté Bad Karma Boy kolem kytaristy Para Juraje Marikoviče loni vydali eponymní debut pod vydavatelstvím Slnko records. Nahrávka taktéž získala přiíznivé recenze a singly Zima a Predmestie se objevili v rotaci Rádia_FM. Trojici tvoří společně s Jurajem ještě klávesistka Adela Tihláriková a bubeník Peter Hrabě.


Na koncertě bude k dispozici ke koupi album Modrý jazyk v CD verzi i limitovaná série vinylů, chybět nebude ani originální merchandise kapely. Vstupenky na akci jsou k mání v předprodeji od 120 korun, na místě v den akce pak za 150 korun.

Kofo

zavřít