Faithless: Soutěž o vstupy a CD

Vydáno 20.03.2007 | autor: redakce

Zveme vás na koncert Faithless do T-Mobile Areny 10. dubna. Kromě nejaktuálnějších informací nabízíme i volné vstupenky a CD "To All New Arrivals". Vstupte!

Faithless: Soutěž o vstupy a CD Faithless: Soutěž o vstupy a CD

FAITHLESS
To All New Arrivals Tour 2007
10. 04. 2007 od 20.00, T-Mobile Arena, Praha


Faithless, bezkonkurenčně největší taneční skupina Evropy zavítá po letech opět do České republiky. Tentokrát s mohutnější produkcí a plnohodnotným koncertním programem. Pro velký zájem byl koncert přesunut z Veletržního paláce do T-Mobile Areny.

Faithless jsou autory velkých tanečních hymen Insomnia, God Is A DJ, We Come 1 nebo Salva Mea. Energie, která se dá zažít na jejich koncertech je neopakovatelná. Před dvěma lety ohlásili konec, odjeli poslední turné a vydali kompilaci největších hitů. Jenže poté vycítili, že zkrátka ještě mají co říct. Sister Bliss porodila, Rollo se stal otcem a Maxi Jazz se ještě víc posílil buddhismem.

V listopadu 2006 vydali nové studiové album To All New Arrivals. Živou podobu alba představí Faithless s doprovodnou kapelou na stejnojmenné šňůře. Kdo jste je prošvihli v roce 1998 v Roxy nebo tři roky nato na pražském Výstavišti, můžete budhistického kazatele Maxi Jazze, půvabnou Sister Bliss a spol. vidět naživo 10. dubna v T-Mobile Areně.



WE COME... ONE (AND ONE)

Ve spolupráci s pořadaelskou agenturou 10:15 máme tu čest nabídnout dvěma z vás volné vstupenky na koncert Faithless, ve hře je i aktuální CD "To All New Arrivals". Jediné, co je z vaší strany třeba, je správně zodpovědět následující supermetamegalehký dotaz:

Jedno z nejúspěšnějších alb Faithless se jmenovalo

A) Reverende!
B) Petr Bende
C) Reverence
D) Dekadence


Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Faithless - soutěž". Připojte i adresu a mobilní kontakt. Hrajeme o dva páry vstupů na koncert Faithless 10.4.2007 v Praze a jedno CD "To All New Arrivals". Uzávěrka soutěže je v sobotu 7. dubna v 10:15 hod. Výherci budou kontaktováni. Prosíme, pište pouze, pokud máte vážný zájem zúčastnit se. Děkujeme.

Hodně štěstí!

A nezapomeňte... tonight, and on April the 10th, God is a DJ.



www.faithless.co.uk

zavřít