Michal Hrůza, Kittchen i Jelen budou hrát až Na dřeň

Vydáno 21.05.2014 | autor: Ondřej Bambas

Informační kampaň Na dřeň obsahuje ve svém programu rovněž kulturní akci. 22. května bude pro příchozí a procházející připraveno vystoupení chůdařské skupiny Long Vehicle Circus a několika hudebních interpretů s Michalem Hrůzou v čele.

Michal Hrůza, Kittchen i Jelen budou hrát až Na dřeň Michal Hrůza, Kittchen i Jelen budou hrát až Na dřeň

nplavka session2


Iniciativa Na dřeň vznikla na podporu dárcovství kostní dřeně. Studenti vedoucí kampaň "Květen - měsíc dárců kostní dřeně" si dávají za cíl rozšířit povědomí o registru dárců krvetvorných buněk a možnostech darování. Jak sami iniciátoři uvádějí, spousta lidí neví, jak celý proces probíhá a že například do registru mohou dobrovolníci vstoupit bezplatně pouze od 18 do 35 let.

 VIDEO: Michal Hrůza na ledě v Zakázaném uvolnění


V rámci svých aktivit, které rozšiřují kromě internetu a médií pomocí přednášek a kulturního eventu i blíže svým vrstevníkům, chtějí nabídnout zájemcům jak informace, tak trochu zábavy. Na pražské náplavce v blízkosti Bajkazylu pod Palackého náměstím zahrají skupiny We Are Analogs předskakující minulý týden WhoMadeWho, Jelen s téměř hotovým debutem a zpěváci Kittchen se svým PodPrahovým setem a Michal Hrůza, který představí čerstvé novinky z desky Den. Toto široké spektrum umělců doplní v odpoledních hodinách u zahájení spolek artistický spolek Long Vehicle Circus.

V rámci akce se bude možné na místě dozvědět více k dárcovství, či rovnou konzultovat možnosti vstupu do registru s objednáním. Vstup je volný, pro více informací sledujte facebookový event.

Ondřej Bambas

zavřít